Γυναικολογικό/ Μαιευτικό Ιατρείο

Διαγνωστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών σε κεντρικό σημείο που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την έγκαιρη πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων της γυναίκας και του εμβρύου


Αξιόπιστο Γυναικολογικό και Μαιευτικό ιατρείο

Η αξιοπιστία μας έγκειται στη διαρκή έρευνα, ενημέρωση και κατάρτιση νέων διαγνωστικών μεθόδων που εφαρμόζουν οι έμπειροι και εξιδεικευμένοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας.


Γυναικολογία
  • Eμμηνόπαυση

  • Ογκολογία

  • Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ)


Περισσοτερα


Ορμονοθεραπεία
  • Επιλέγοντας την κατάλληλη Θεραπεία Ορμονικής Υποκατάστασης (ΘΟΥ)
  • Oρμονολογικό Ερωτηματολόγιο


Περισσοτερα


Υπογονιμότητα
  • Τι είναι η υπογονιμότητα; Αιτίες, διάγνωση, θεραπεία

  • Σαλπιγγογραφία


Περισσοτερα

Δρ. Γρηγόρης Δερδελής

Κλινική Εμπειρία

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε την κλινική εμπειρία να χειρίζομαστε τα πιο εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα εξηγώντας λεπτομερώς στην ασθενή τα ευρήματα κατά τη διάρκεια κάθε εξέτασης. Η απλοϊκή ενημέρωση και επεξήγηση ενθαρρύνει την ασθενή να συμμετέχει στην όλη διαδικασία, να εκφράζει τις απορίες της και να παίρνει τις κατάλληλες απαντήσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και αγωγή κάθε είδους γυναικολογικού ή μαιευτικού περιστατικού.


Γρηγόριος Δερδελής γυναικολόγος, μαιευτήρας, χειρουργός, Παιανία, Αθήνα, Μεσόγεια

MD, MSc, PhD

Γρηγόριος Δερδελής


Μαιευτήρας, χειρουργός, γυναικολόγος που έχει εξειδικευθεί στη σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογία σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία του Λονδίνου.
Νοσηλεύτρια

Ελευθερία Γεωργακοπούλου

Νοσηλεύτρια-Μαία

Αγγελική Αράπη

Τι πιστεύουν για εμάς…Konstantina Z.


Στην προσπάθεια μου να βρω έναν γιατρό που να μπορώ να εμπιστευτώ, επισκευθηκα τον συγκεκριμένο λόγω πολύ καλών συστάσεων που είχα, και πλέον τον συστηνω και εγώ! Είναι πολύ προσεκτικός, λεπτομερής, επεξηγηματικός, ενώ η προσέγγιση του απέναντι στην ασθενή είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Αξιολογωτατος, μπράβο.Dimitra D.


Ο κύριος Δερδελής συνδυάζει επαγγελματισμό και πραγματικό ενδιαφέρον. Σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις άνεση και ασφάλεια. Πολλά μπράβο και για τη μέθοδο σαλπιγγογραφίας που γίνεται στο ιατρείο του που είναι σίγουρα πολύ πιο φιλική. Είναι πραγματικά πολύ μπροστά σαν γιατρός.Επιπλέον το περιβάλλον είναι ευχάριστο και πεντακάθαρο!
ΩΡΑΡΙΟ


Δευτέρα κ Παρασκευή (Παιανία)
13:30 – 20.00
Τρίτη κ Πέμπτη (Πλατεία Μαβίλη)
15:30 – 20:00


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


2106641691 (Παιανία)

2106468880 (Αθήνα)

info@derdelis.gr

Το ιατρείο μας είναι ένα διαγνωστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών σε κεντρικό σημείο που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την έγκαιρη πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων της γυναίκας και του εμβρύου. Αναλαμβάνουμε μαιευτική παρακολούθηση ,περάτωση του τοκετού αλλά και όλων των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσει μια εγκυμονούσα. Στο ιατρείο μας προσφέρουμε από έναν απλό υπέρηχο έως και ελάχιστα επεμβατικές πράξεις. Σας εγγυόμαστε τη γρήγορη, λεπτομερή και ακριβή ανάλυση όλων των αποτελεσμάτων από εξειδικευμένο μαιευτήρα-γυναικολόγο. Θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο πρόβλημά σας και εσείς θα επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Copyright Grigorios Derdelis 2020. All rights reserved.