Πληροφορίες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σε κάποιες περιοχές αυτού του site μπορεί να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομά σας με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email). Επίσης θα συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς εάν συμπληρώσετε οποιαδήποτε από τις φόρμες στον ιστότοπό  μας ή αν επικοινωνήσετε μαζί μας με σχόλια ή συγκεκριμένες ερωτήσεις. Συλλέγουμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε σε όλες σας τις ερωτήσεις με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Όταν συμπληρώσετε οποιαδήποτε φόρμα ή μας υποβάλλετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες ποτέ και κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες δεν θα τις μεταφέρουμε σε κάποιο πρόσωπο χωρίς την πρότερη συγκατάθεσή σας.

Όταν επισκέπτεσθε τον ιστότοπο, συλλέγουμε διάφορα στατιστικά όπως: το όνομα παρόχου από το οποίο έχετε πρόσβαση στο  διαδίκτυο, την ημέρα και την ώρα που επισκεφτήκατε το site μας και την ηλεκτρονική διεύθυνση του site από το οποίο συνδεθήκατε με το δικό μας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του αριθμού των επισκεπτών στο site μας και μας βοηθούν να κάνουμε το site μας περισσότερο φιλικό προς τον χρήστη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες προσωπικών δεδομένων που αφορούν πληροφορίες για το site του Κέντρου Γυναικολογικού Υπέρηχου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email στην διεύθυνση grigorios@derdelis.gr

Για εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας πηγαίνετε στην σελίδα «επικοινωνία».